Planteriet ApS

Webblog: www.planteriet.dk

Grønt Center har haft fokus på konceptudvikling.

Med baggrund i projektet fra Clutter til Cluster, der er afviklet i perioden 010807 – 300809 har fokus bl.a. været på udvikling af nye koncepter og forretningsområder. Projektet, der har været støttet af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling og Vækstforum Sjælland, har senest resulteret i den nye virksomhed Planteriet Aps. Grønt Center og Forskerparken CAT har investeret i opstarten af virksomheden.

Planteriets grundtanker er at udvikle, producere og afsætte bæredygtige sunde produkter som indeholder en kombination af frugt, grønt og fuldkorn og som udnytter råvarerne optimalt.

Planteriet anvender en unik proces, som uden spild udnytter råvaren til to produkter, et drikke-produkt og et spise-produkt.

Disse to produkter kan nydes sammen eller hver for sig og udgør ”et hele”, hvor råvarens samlede indhold af vitaminer, mineraler, antioxidanter og fibre bevares bedst muligt. Herudover har produkterne et lavt indhold af fedt.

Smagen af Planteriets produkter udvikles i samarbejde med kendte ”kokke” og skabes alene via unikke kombinationer af forskellige plante råvarer.

Planteriet forventer at starte pilotproduktion i løbet af 2010.

For at sikre bæredygtighed i hele produktionsforløbet, vil Planteriet anvende danske råvarer i Danmark, men visionen går videre til systemeksport af konceptet – altid baseret på hjemlandets råvarer.

Såfremt man ønsker at vide mere om virksomheden kan henvendelse ske til selskabets direktør:

Christian Lorentz Bagger på mobil 40 16 85 89.
Webblog: www.planteriet.dk