OpenDoor

Afvikles i Grønt Centers datterselskab

Projektleder: Tine Vinther Clausen
Projektperiode: 1. September 2009 til 31. August 2011

Projektmateriale:

Evaluering af projekt OpenDoor til – vækst, DAMVAD
Lærestykker fra Netværksdeltagerne i projektet
En artikelsamling om øget vækst gennem øget samarbejde

7 virksomheder fortæller

OpenDoor hos Herslev bryghus ifb. med Innovationsstafetten

OpenDoor seminar i Roskilde: Fremtidens Værksted

OpenDoor Seminar i Roskilde: Teori U

Pressemeddelelser:

Projektet har været omtalt med en artikel i Folketidende Lolland-Falster den 27. april 2010.
Læs artiklen klik her

Om projektet

Med baggrund i tidligere erfaringer, kan det konstateres, at de landbrugsrelaterede erhverv ikke bliver understøttet optimalt i de eksisterende erhvervsfremmesystemer. Dette bevirker, at potentialer omkring systematisk udvikling og afsætning ikke resulterer i tilstrækkelig vækst i virksomhederne.

Med baggrund i disse erfaringer ønsker projektet at undersøge mulighederne for at udvikle de landbrugsrelaterede erhverv, med baggrund i videndeling med andre aktører inden for andre erhvervsområder både i Region Sjælland og i resten af Danmark og udlandet.

Projektets formål er via samarbejde mellem parterne i projektet at opnå en fælles forståelse for, hvordan man bedst muligt arbejder som konsulent/facilitator i forbindelse med virksomhedsvækst. Ved at dele den viden man besidder og tage det bedste fra alle verdener sikres de deltagende parter/netværksdeltagere nye værktøjer og metoder, ligesom der efter endt projektgennemførelse vil være skabt et stærkt netværk mellem deltagerne, der efterfølgende kan danne grundlag for den egentlige virksomhedskontakt, som ligger uden for projektet. Deltagerne bliver også bevidste om hinandens kompetencer og erfaringsgrund, hvilket gerne skulle resultere i, at virksomhederne efterfølgende får den bedst mulige vejledning og sparring, da der blandt parterne i projektet er en øget bevidsthed om, hvem i netværket, der bedst løser de enkelte udfordringer.

Samarbejdspartnere:

RUC (ENSPAC)
RUCinnovation
EVV
Innoplan ApS
Teknologisk Institut, Det Sjællandske Vækstværkeri
DELTA
RISØinnovation
Agro Valley Denmark

Finansiering: