Efter fusionen af Grønt Centers projektaktiviteter med AgroTech A/S, pr. 1. januar 2015, har den nye bestyrelse for Fonden foretaget ændringer i Ledelsesstrukturen på Grønt Center.
Nyheder
Ændringer i ledelsesstrukturen på Grønt Center
AgroTech og Grønt Center planlægger sammenlægning af rådgivningsaktiviteter
AgroTech og Grønt Center har netop underskrevet en hensigtserklæring, der skal munde ud i en sammenlægning af de to virksomheders aktiviteter.
Algebulletin 09/2014
Projekt AlgeinnovationsVærksteds første algebulletin er klar og kan downloades her
Der dyrkes alger på Teknisk Gymnasium LF
Under en blå himmel og i højt solskinsvejr blev der sat algedyrkningsudstyr op på Teknisk Gymnasium Lolland-Falster den 27. august af procesingeniør Jørgen E. Boelsmand fra Grønt Center.
Fem håndbøger til praksis
Projekt GRO har produceret en serie med fem små håndbøger. Bøgerne formidler viden og erfaringer fra projektet, og beskriver både metoder og værktøjer og giver konkrete anbefalinger.
Biogasworkshop
INVITATION til praktiker-relateret biogasworkshop om viden og erfaringer og teknik og resultater på biogasområdet
Workshop om fremtidens gamle grøntsager på Lolland
Workshoppen kommer til at handle om nye afgrøder, hvad er mulighederne? Hvordan gør vi ...
Algeteknologier skal ind i Grundskolen og HTX
De bioteknologi-studerende i Nykøbing får mulighed til at eksperimentere og undersøge alger i praksis.
BioBusINet
Et nyt grænseoverskridende projekt i Fehmarnbelt-regionen
Konference om innovation på fødevareområdet
Vær med når vi sætter spot på lokale fødevarer, effektiv praksis og frugtbare netværk.
Lolland som leverandør til Nyt Nordisk Køkken
”Lolland som leverandør til Nyt Nordisk Køkken” er et projekt på Grønt Center og har til formål at introducere ”Ny Nordisk Mad ” konceptet hos producenterne som en god mulighed for at eksponere og udvikle de unikke og
SUBMARINER Flagship network
Det nye EU Flagship netværk er et af resultaterne af samarbejdet i EU-projektet SUBMARINER
Grønt Center del af National Vandtestcenter
Grønt Center er blevet en del af National Vandtestcenter.
Elmely Kro tog sejeren
Vinderen af Local Cooking konkurrencen 2014, som projekt GRO er en del af, blev vundet af Elmely Kro.
FoodArt – fra Lolland til Vegas
Nyd eftermiddagskaffen, få ny inspiration og hør Michael Dunk fortælle om, hvordan fødevarer og producentbesøg kan inspirere til kunst og hvordan kunst kan formidle århundreders historie.
Invitation til Salt workshop
Kan vi uden at gå på kompromis med kvaliteten tilpasse vores produkter så vi kan bruge de nye kostråd når fødevaren skal markedsføres?
BioBusINet
– et nyt grænseoverskridende projekt i Fehmarnbelt-regionen
Submariner rapport om biomasse
Grønt Center udførte i 2012-13 forsøg for LOKE – Lolland Energy Holding. Formålet var at undersøge potentialet for produktion af biomasse i havmølleparken Rødsand 2 .
Hvordan sikrer vi halm som driftgren?
Halm har potentiale til at blive en større del af fremtidens råvarer til energiforsyning.
10 historier om smag
Nyt hæfte med inspiration for os alle i Region Sjælland.